Välkommen

Välkommen till www.evasmassagehalsa.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Behandlingar

ANSIKTSBEHANDLINGAR, PEDIKYR MM, SE FACEBOOK/INSTAGRAM eller hör av dig, så får du veta mer. (kommer att uppdateras på denna sida) Nedan ser ni ett litet axplock på behandlingar.

TÄNK PÅ ATT AVBOKA I TID NÄR DU FÅR FÖRHINDER, SÅ ATT NÅGON ANNAN KAN HINNA FÅ DIN TID ISTÄLLET. VID UTBELIVET BESÖK DEBITERAS DU FULL BETALNING + 25 KR I EXPEDITIONSAVGIFT. HOPPAS PÅ VISAD FÖRSTÅELSE.

KLASSISK MASSAGE  ca 60 min. á 600 KR / Ca 30 min. á 400 kr    

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt,  kan omvändas som behandlingsform i många olika sammanang.

De positiva fysiska och mentala effekterna är många;

Gör spända muskler mjuka och elastiska.

Ökar blodcirkulation och lymfcirkulationen.

Stärker immunförsvaret.

Har en avslappnande effekt på kroppen, djupare och lugnare andning.

Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt;

Ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen

Ger en ökad kroppskännedom.

Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar, spänningar vid smärttillstånd och stress.

Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottsssammanhang.

Lugnande effekt på nervsystemet, ökar koncentrationsförmågan och kroppens allmänna välbefinnande.

Klassisk massage inkl, ÖRONLJUSBEHANDLING Ca 90 min. 750 kr/ 60 min 550 kr

KOPPNINGSMASSAGE Ca 30 min 450 kr / 60 min 650 kr

Kort om koppningens effekter;

Koppan lyfter upp huden (bindväven) genom vaccum.( Viktigt med ett hälsosamtal innan pga några kontraindikationer som tex medicinering av blodförtunnande, hjärtporblem, svåra hudproblem mm.)

 

Klassisk massage inkl. ÖRONAKUPUNKTURCa 90 min. 800 kr / Ca 60 min. 600 kr

Öronakupuntur är en behandlingsmetod som bygger på en helhetssyn på människan där öronen är en spegel av kroppens organ och funktioner. Vid öronakupunktur stimuleras punkter i örat för att återupprätta energibalansen i kroppen så att effekter uppnås i andra delar av kroppen. Genom att påverka en bestämd punkt i örat som motsvarar och står i förhållande till ett visst organ, en kroppsdel eller en funktion, kan man förebygga och behandla sjukdomar och ge smärtlindring. Har även effekt exempelvis på oro, stress, nedstämdhet, sömnbesvär samt olika typer av missbruk.

CHOKLADMASSAGE/klassisk massage  Ca 60 min. 700 kr

Total avslappnande & lugnande massage med varm chokladolja, 60 min 650 kr

Chokladmassage är en helkroppsmassage som beör flera sinnen. Den varma och väldoftande massageoljan innehåller 70% kakao samt havtorn och eterisk olja av apelsin. Den ljuva doften av choklad är en njutning i sig kombinerad med en mjuk massage.

Chokladoljan värms upp och masseras in i huden. Chokladmassagen är en mjukare massagemetod än svensk klassisk massage. Metoden går inte ut på att med massage mjuka upp spända muskler, istället använder man sig av mjuka rörelser för att massera in choklad oljan i huden.

Choklad massagen är en lugn och harmonisk massage som har många positiva effekter. Massagen kan motverka depressioner då kakao innehåller serotonin som är det aktiva ämnet i många antidepressiva läkemedel och är viktig signalsubstans i hjärnan som påverkar sinnestämning. Serotonin lindrar smärta och ger välbefinnande. Kakao innehåller dessutom anandamin vilket är ett ämne som stilmulerar samma delar av hjärnan som marijuana och ger lugn och välbefinnande. Kakaon innehåller dessutom en koffeinliknande substans som ger energi. Kakao innehåller  också tyramin som mindre eftertraktat, detta ämne kan utlösa migränanfall och därför bör man inte göra chokladmassage på någon som lider av migrän.

HOT STONE MASSAGE    Ca 60 min. 750 kr

Hot Stone Massage bygger på orentalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utföres med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten använder vi oss av en chokladolja alternativ massageolja. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Öronljusbehandling inkl. ansiktsmassage   Ca 45 min. 550 kr

Öronljus har använts i tusentals år. På senare tid var det först och främst Hopi-indianerna i Amerika som utvecklade iden med öronljus. Därför kallas ofta öronljus för hopiljus också. Men även senare har andra historiska belägg från Asien tytt på att även där har det använts öronljus.

En öronljusbehandling skapar ett svagt vakuum som drar vax och annat skräp ur örat och in i ihåliga ljuset. När kan man använda öronljus?

Rengöring av hörselgångarna, Vaxproppar, Kroniska öroninflammationer, Hörselnedsättning, Lock för öronen, Tinnitus/öronsusningar, Lindring och avslappnande, Klåda, irritationer, eksemi öronen och bihålor, Tryckreglerar vid huvudvärk, migrän och bihåleinflammation

Naturlig FACELIFT behandling  Ca 45min. 550 kr

Varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Ansiktsmassagen fördröjer åldrandeprocessen och är både avslappnande och avstressande. Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska, ayurvediska tekniker och ansiktsreflexologi. Med lugna varsamma massagegrepp behandlas både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.

BLOMDAHLS, håltagning

Öron/näshåltagning för två hål, 399 kr inkl tvättservetter, ett hål 249kr inkl tvättservetter.

Navelpiercing 749 kr inkl eftervårdsprodukter. (Ej under 15 år)

För dig som är under 18 år gäller vårdnadshavarens underskrift vid håltagning.

 

VAXNING(Dam & Herr)              

Vaxning är ett bra alternativ för dig som är trött på att få stubb redan dagen efter rakning. Ju längre du vaxar desto mer kommer hårväxten att avta på området. Oftast brukar det vara ca 6 veckor mellan besöken.

Jag vaxar inte på kroppsdelar med åderbrock, ej heller brasilianskt (intimt).

Stråna måste vara MINST 1/2 centimeter för att det skall följa med vaxet.

TIPS det närmaste dygnet för att undvika hudirritation!

Inte sola - huden skall vila tills rodnaden är borta. Om inte, så kan det bli pigmentförändringar i  varje hårsäck.

SPRAY TAN                                                                                                                                                               EKOLOGISK, "Vita Liberata" Helkropp -290 kr   

FLER BEHANDLINGAR FINNS, som en avslappnande och rengörande ansikstsbehandling eller varför inte en skön pedikyr mm. Välkommen att höra av er eller titta in så berättar vi mer.smile

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 FROM1/1-16

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)